Geheel witte statafels en zittafels om uw feest een strakke moderne uitsraling te geven

Ben je op zoek naar een mooie inrichting voor jouw beurs, bedrijfsfeest of ander evenement? Bij ons kun je wit lounge meubilair huren. Sierlijk wit en een moderne uitstraling gegarandeerd! Kleine statafels, grote statafels, barkrukken, buffettafels en lage loungetafels: wij hebben het allemaal.

Wil je meer informatie of heb je behoefte aan advies over de verdere inrichting, praktische benodigdheden of feestdecoratie voor jouw evenement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

13 artikel(en)

Lounge meubilair huren: hoge koopprijs vermijden

Dé nieuwste trend: lounge meubels! Maar zoals dat altijd gaat met trends, het begint nog met hoge prijzen. Niet iedereen heeft daarom lounge meubels en dat maakt het juist zo leuk om ze te gebruiken als inrichtingen op uw evenement. De nog relatief hoge aanschafkosten maken huren een aantrekkelijke optie omdat dit een stuk voordeliger is en u niet het hele jaar door met een grote set lounge meubilair komt te zitten.

Uitgebreid assortiment lounge meubelen huren

Gaat u lounge meubels huren, dan kiest u voor comfort en beleving. Uw gasten kunnen lekker relaxen op een lounge set of een mooie barkruk aan de bar. Ons assortiment is enorm; van kleine tot grote statafels met bijpassende barkrukken en van buffettafels tot een lage lounge tafel. Kunt u in onze online brochure niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op en wie weet kunnen we alsnog iets voor u betekenen. Niets is onmogelijk en wij denken altijd in mogelijkheden!

Sfeervol evenement dankzij lounge meubels huren

Bent u enthousiast geworden en wilt u graag lounge meubels huren om uw evenement te voorzien van een sierlijk witte uitstraling? Bekijk dan nu direct ons assortiment online. Los te bestellen, maar eventueel ook in combinatie met andere evenement artikelen, zoals servies, feestdecoratie of een koelkast. Wij denken graag met u mee over de inrichting en organisatie van uw evenement zodat u niks vergeet. Succes gegarandeerd!